20 august 2010

Jumatatea plina a paharului!



    Toţi ne dorim o relaţie perfectă, fericită şi stabilă cu o persoană  faţă  de care nutrim sentimente puternice.
   Poate nu întotdeauna într-o viaţă te poţi întâlni cu aşa ceva, cu o iubire perfectă…Pare o promisiune fără fundament. O reţetă “miraculoasă”. Dar ce te faci dacă ai crezut că ai găsit-o, dar într-o bună zi, ai realizat că te-ai înşelat, că totul a fost în zadar, bazată doar pe minciună şi tot ce ai investit şi ai clădit, s-a năruit într-o clipită. Oare mai poţi porni la drum cu aceeaşi dorinţă...mai poţi avea încredere? Eu, din păcate am trăit acest coşmar, între  timp am ajuns la o concluzie... NU SE MERITĂ!! Nu mai suntem ca altă dată cu chestii gen “lasă că vine şi dragostea mea…”, nu mai există aşa ceva de mult…ar fi fost frumos să mai fie.
   Poate mă înşel, poate încă nu am avut norocul să întâlnesc o persoană care să mă merite cu adevarat. Nu ştiu, dar după o palmă, doua, trei… parcă ajungi să te fereşti să mai primeşti şi altele.Visam o iubire sinceră şi împlinită…dar am sentimentul că de acum am să fug de aceste trăiri, parcă interzise.
    Poate credeţi că sunt exagerată şi intr-o zi am să realizez că m-am înşelat.
C’est la vie (asta este viaţa) şi sincer şi eu sper încă să mă înşel şi dragostea adevărată să îmi apară în drumul vieţii, să mă surprindă. Sper să ajung ca într-o bună zi să spun o poveste frumoasă de dragoste nepoţeilor mei cu un sfârşit de genul “şi  au trăit fericiti…”.
   Who knows? What will be, will be…, viaţa are enigmele ei pe care mai devreme sau mai târziu le vom dezlega. Să trăim fiecare clipă din plin şi să privim intotdeauna jumatatea plină a paharului.
   O urare în încheiere: Carpe diem!!!