15 august 2010

Despre mine!



    Cam greu să te autodescrii ...dacă ar fi să încep cu ceva aş începe cu faptul că-mi place să mi se zică pe al doilea nume...pe scurt, Clemy (de la Clementina).
    Iubesc primăvara pentru că o dată cu reînvierea naturii simt cum mi se umple sufletul de bucurie şi optimism...Ador nopţile de vară, plimbările sub clar de lună şi cântecul greierilor în noapte. Sunt sinceră şi uneori mult prea încrezătoare (zic eu..un mare defect), schimbătoare şi de multe ori mi se spune că sunt de neînţeles ,uneori nici eu nu mă înţeleg.
    Nu-mi place niciodată soluţia de mijloc, tind mereu spre o extremă sau alta. Sunt puţini cei care ajung să mă cunoască întru totul. Poate şi pentru că pe mulţi îi ţin departe doar prin felul meu de a fi, iar cei ce reuşesc să -mi intre în suflet...cu greu mai ies. Mă ghidez după motto-ul "Totul sau nimic" tocmai pentru că nu-mi place calea de mijloc. Îmi place să am multe persoane în jurul meu, mă simt bine când socializez, dar prietenii adevăraţi îi pot numara pe degete.
    Ca să închei într-un mod drăguţ, zic că în mare parte îmi place aşa cum sunt. Am destulă încredere în mine...Bineînţeles ca toţi oamenii (inclusiv eu) vor sa schimbe ceva la ei înşişi, însă eu încerc sa reduc numărul schimbărilor pe care aş vrea să le fac la mine, pentru că totul porneşte din mintea mea.J

Un comentariu: